دانش کاد مهران
دانش کاد مهران

دانش کاد مهران

چارچوب و مبانی نظری تولید رب گوجه فرنگی


چارچوب و مبانی نظری تولید رب گوجه فرنگی 66 صفحه ورد

خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تولبد رب گوجه فرنگی با فرمت docx در قالب 66 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش


مشخصات فایل
تعداد صفحات66
حجم481 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdocx
دسته بندیصنایع غذایی

توضیحات کامل

خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تولبد رب گوجه فرنگی  با فرمت docx در قالب 66 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش


 

 


گوجه فرنگی  مناسب برای تولید رب باید درشت، دارای پوست نازک، توپر، بافت نرم، محتوی مواد جامد محلول بالا، رنگ قرمز تند در پوسته و گوشت، طعم خوب، سالم، عاری از آلودگی به کپک و آفات، بدون حفره های آبکی در داخل، بدون هسته درشت و زیاد، محتوی منو و دی ساکارید بالا، اسیدیته پایین، مقاوم در برابر رشد کپکها باشد و هنگام برداشت باید رسیده باشد اما نه زیاد از حد. برای جابه جایی گوجه فرنگی ظروف کوچک مناسب تر است تا از له شدن و ترک برداشتن گوجه ها جلوگیری شده و در نتیجه دچار کپک زدگی و فساد نگردد. (پایان، 1386)برای جلوگیری از فساد کپکی و آلودگی به گرد و خاک می توان گوجه را در مزرعه شستشو داد. آب شستشو باید محتوی نوعی ماده ضد میکروب باشد. گاهی گوجه فرنگی در مزرعة آلوده به لارو مگس سرکه  می شود که باید کنترل شود. بهترین راه مبارزه با مگس سرکه مبارزه دز مزرعه است، در فاصلة برداشت تا خط تولید، گوجه باید به حالت خشک و خنک (تا حد امکان) و بدون آسیب بافتی حفظ شود. (پایان، 1386؛فلاحی، 1384؛مظاهری وهمکاران، 1386)


 

2-3-2-شستشو   
عمل شستشو برای جدا کردن و حذف ذرات گل و خاک انجام می گیرد، برای این منظور محصول را مدت 6-4 دقیقه در آب خیسانده و در حین این عمل هوای فشرده وارد ظرف می کنند تا گوجه ها به همدیگر مالیده شده و به صورت معلق به نحو مؤثرتری تمیز شوند. پس از این مرحله محصول در مسیر انتقال به مرحلة بعد با آب تمیز و با فشار زیاد اسپری شده تا آلودگیهای حوضچه شستشو به میزان بیشتری حذف گردد. (پایان، 1386)

 

 

2-3-3-بازرسی روی نوار
در این مرحله گوجه ها به وسیلة بالابر روی نوار نقاله ویژه بازرسی منتقل شده و مورد بازرسی قرار می گیرد تا گوجه های آسیب دیده کلی، کپک زده، آفت زده، نارس، بقایای گیاه و دمچه و ناخالصیهای دیگر حذف شوند. گوجه های نارس برای مدت کوتاهی نگهداری می شوند تا رسیده و مورد مصرف قرار گیرند.(پایان، 1386)

 

 


2-3-4-درجه بندی
در مورد کنسرو گوجه فرنگی درسته لازم است درجه بندی صورت گیرد تا گوجه های یکدست و با اندازة مناسب جدا شوند اما برای تولید رب گوجه فرنگی این امر ضرورتی ندارد. 

 

 


2-3-5-خرد کردن و له کردن  
برای له کردن گوجه ها از طرحهای گوناگونی به اسامی کراشر، چاپر، بریکر و پالپر استفاده می شود. بیشتر از مارپیچ حلزونی که حین انتقال گوجه ها را له می کند و یا طرح استوانه مانندی که در داخل آن محوری میله دار قرار گرفته استفاده می شود  این عمل به دو صورت خرد کردن داغ یا خرد کردن سرد انجام می گیرد. در روش خرد کردن داغ، پیش از پالپ کردن گوجه ها یا بلافاصله پس از له کردن آنها، برای عقیم نمودن آنزیم پکتاز دما داده می شوند تا این آنزیم نتواند روی پکتین اثر کند. بعلاوه ماده صمغی اطراف هسته وارد آب شده و طعم و مزه و ویسکوزیته بهتری حاصل شده و هسته نیز جدا شود. برای این منظور گوجة له شده از مخازن استوانه ای دو جداره که بین آنها آب گرم قرار دارد یا از بین مارپیچهای آب گرم عبور کرده، دمای آن به حدود 75- 70 درجه سانتیگراد رسیده مدت 30 ثانیه در این دما قرار گرفته و پس از این مرحله وارد مخازن ذخیره می شود. در روش خردکردن سرد گوجه ها به صورت سرد له می شوند و پس از جدا شدن پوسته و هسته ها عمل بلانچینگ برای عقیم کردن آنزیم پکتین استراز صورت می گیرد.  (پایان، 1386؛آنتونلی همکاران، 2004؛ بارت  وهمکاران، 1988)

 

 

 


فهرست مطالب
2-1- گوجه فرنگی و واریته های مناسب برای تولید رب  8    
2-1-1- تاریخچه و اهمیت تولید رب گوجه فرنگی  9        
2-1-2-ترکیبات مغذی گوجه فرنگی 10        
2-2- فراورده های گوجه فرنگی12
  2-2- 1- سس گوجه فرنگی12   
  2-2-2- رب گوجه فرنگی13       
  2-2-3- آب گوجه فرنگی 13
  2-2-4- پودر گوجه فرنگی13
  2- 2-5- گوجه فرنگی خشک14
  2-3- کنسرو رب گوجه فرنگی14
  2-3-1- مشخصات گوجه فرنگی دریافتی14
  2-3-2- شستشو15
 2-3-3-بازرسی روی نوار  15
  2-3-4-درجه بندی   15  
  2-3-5-خرد کردن و له کردن15
  2-3-6-جدا کردن هسته و پوسته 16
  2-3-7-تغلیظ در خلأ16
  2-3-8-فرمولاسیون  17
 2-3-9-گرم کردن مقدماتی17
  2-3-10- بسته بندی کنسرو رب 18 
   2-3-11- پر کردن در بسته18
   2-3-12- خارج کردن هوا و گازها 18
    2-3-13-پاستوریزاسیون 18
     2-3-14-سرد کردن قوطی19    
   2-4-رنگ رب  گوجه فرنگی 19       
    2-4-1-ترکیبات ایجاد  کننده ی رنگ20
    2-4-2-عوامل مؤثر بر رنگ 22
  2-5-قهوه ای شدن غیر آنزیمی27
  2-6-لیکوپن29          
   2-7—ویتامین E29
  2-8-شاخص رنگ a/b  29
2-9-کلروفیل 29
2-10-کاروتن و گزانتوفیل30
2-11-آنتوسیانین 30
  2-12-روش های سنجش رنگ گوجه فرنگی 30    
  2-12-1-استنباط رنگ30                      
 2-12-2- نور و روشنایی31    
2-12-3-سنجش فیزیکی رنگ 32                       
  2-12-4-سیستم رنگی مانسل33
2-13-روش های فیزیکی اندازه گیری رنگ رب34      
2-13-1-ارزیابی با روش های سوبژکتیو34
2-13-2-رنگ سنج مانسل34
2-13-3-سیستم رنگ CIE 36
2-13-4-سنجش رنگ با روش ابژکتیو36
2-13-5-رنگ سنچ آگترون36
2-13-6-دستگاه رنگ سنج هانترلب 37  
منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت فیزیولوژی اعصاب


دسته بندی روانپزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3211 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

 

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی در 28 اسلاید به صورت متنی قابل ویرایش  همراه با عکس میباشد.
فهرست مطالب:
عناصر سلولی درCNS 
2-سیستم اعصاب محیطی:
اجزای سیستم اعصاب محیطی
قسمتهای مختلف مغز
سطوح عملکردی دستگاه عصبی
سطوح سیستم عصبی مرکزی
سیستم حسی
مسیرهای حسی
 انتقال حسهای سوماتیک:
قشر حسی پیکری
اعمال قشر حسی پیکری اولیه
حس درد
انواع درد 
سیستم سرکوب درد در مغز و نخاع (آنالژزی)
کنترل درد
فیزیولوژی سیستم حرکتی
اسپاسم عضلات در اثر رفلکسهای نخاعی

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی در 28 اسلاید به صورت متنی قابل ویرایش  همراه با عکس میباشد.

فهرست مطالب:

عناصر سلولی درCNS 

2-سیستم اعصاب محیطی:

اجزای سیستم اعصاب محیطی

قسمتهای مختلف مغز

سطوح عملکردی دستگاه عصبی

سطوح سیستم عصبی مرکزی

سیستم حسی

مسیرهای حسی

 انتقال حسهای سوماتیک:

قشر حسی پیکری

اعمال قشر حسی پیکری اولیه

حس درد

انواع درد 

سیستم سرکوب درد در مغز و نخاع (آنالژزی)

کنترل درد

فیزیولوژی سیستم حرکتی

اسپاسم عضلات در اثر رفلکسهای نخاعی

 

دانلود پاورپوینت فیزیولوژی اعصاب

کد متلب تابع درون یاب و برون‏ یاب درجه سه cubic spline با توضیحات کامل در ورد

کد متلب تابع درون یاب و برون‏ یاب درجه سه cubic spline با توضیحات کامل در ورد

اسپلاین (spline) در ریاضیات یک تابع هموار چندضابطه‌ای چندجمله‌ای است که برای درونیابی داده ها استفاده می شود و از دقیق ترین چند جمله ای های درونیاب است این برنامه کد متلب این روش درونیابی است که به صورت function در متلب نوشته شده است


مشخصات فایل
تعداد صفحات5
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیrar
دسته بندیریاضی

توضیحات کامل

به نام خدا

برنامه پیش رو کد متلب چند جمله ای درونیاب سه جمله ای spline می باشد که از دقیق ترین چند جمله ای های درونیاب است.

در این روش در هر بازه یک معادله درجه 3 فیت می شود و داده های مورد نظر با توجه به این چند جمله ای ها در هر بازه محاسبه می شوند.

این کد به صورت یک تابع متلبی (function) نوشته شده که شامل سه ورودی و دو خروجی به شکل زیر می باشد:

function [yi,sp] = cu_spline ( x , y , xi )

که x  و y به ترتیب ماتریس های داده های مستقل و وابسته می باشند و xi مقداری است که می خواهیم yi متناظر با آن را پیدا کنیم. (حال این مقدار در ماتریس y باشد یا خارج از بازه باشد که برون یابی می گوییم.) 

خروجی های برنامه هم یکی yi که همانطور که گفته شد مقدار متناظر با xi در ماتریس متغیر وابسته می باشد و دیگری هم sp است که یک رشته (char) (رشته نوعی از داده های متلب است که شامل حروف و اعداد است) است که معادله درجه سه متناظر با بازه ای که xi در آن قرار دارد را به ما میدهد. کاربر می تواند از این رشته برای ساختن تابع متناظر آن بازه استفاده کند. (در شرایطی که این برنامه بخشی از یک برنامه ی بزرگتر باشد این قابلیت بسیار مفید می باشد.

توضیحات برنامه شامل توضیحات کلی و جزئی است.

توضیحات کلی به معرفی روش و معرفی معادلات و ماتریس های برنامه می پردازد و توضیحات جزئی هم به روش کد نویسی و معرفی متغیر های ورودی و خروجی می پردازد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

مبانی نظری و پیشینه تحقیق گزارشگری مالی، راهبری (حاکمیت شرکتی) و کارایی اطلاعاتی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق گزارشگری مالی، راهبری (حاکمیت شرکتی) و کارایی اطلاعاتی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق گزارشگری مالی، راهبری (حاکمیت شرکتی) و کارایی اطلاعاتی در 47 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات47
حجم121 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdocx
دسته بندیحسابداری

توضیحات کامل

مبانی نظری و پیشینه تحقیق گزارشگری مالی، راهبری (حاکمیت شرکتی) و کارایی اطلاعاتی در 47 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

ویژگی های فایل

شامل مبانی نظری و پیشینه پژوهش برای موضوع حسابداری، گزارشگری مالی، راهبری (حاکمیت شرکتی) و کارایی اطلاعاتی

47صفحه ورد قابل ویرایش

منبع نویسی استاندارد APA و پاورقی دقیق

منابع از سال 1397 به قبل

پشتیبانی تخصصی

 

فهرست مطالب

مقدمه

حسابداری  و گزارشگری مالی برون سازمانی

حسابداری و پیرامون آن

هدف های صورتهای مالی

نقش صورتهای مالی اساسی در تحقق اهداف حسابداری و گزارشگری مالی

اهداف حسابداری

گزارش های حسابداری

صورتهای مالی و گزارشگری مالی

انواع گزارش های مالی

استفاده کنندگان گزارشهای مالی

ویژگی های کیفی اطلاعات حسابداری

فرضیه بازار کارا

کارایی اطلاعاتی

سطوح مختلف کارایی اطلاعاتی

رابطه بین سطوح مختلف کارایی

اطلاعات و کارایی

راهبری شرکتی

تعریف راهبری شرکتی

دلایل اهمیت راهبری شرکتی

اهداف راهبری شرکتی

طبقه بندی راهبری شرکتی

راهبری شرکتی، گزارشگری مالی و پاداش های مدیران

دلایل نیاز به قوانین راهبری شرکتی

مالکیت پراکنده و راهبری شرکتی

شناخت نقش حسابرسی در فرایند راهبری شرکتی

نقش حرفه حسابداری در راهبری شرکتی

کنترل حسابداری ساختگی توسط راهبری شرکتی

راهبری شرکتی و مدیریت ریسک

عدم تقارن اطلاعاتی و راهبری شرکتی

رابطه بین ویژگی های راهبری شرکتی و سطح افشا

راهبری شرکتی و مالیات

تحقیقات پیرامون موضوع تحقیق

تحقیقات خارجی

تحقیقات داخلی 

منابع

 

بخشی از متن

اگرچه درباره حسابداری تعاریف متفاوت و عقاید گوناگون وجود دارد، اما آنچه که در مجموع تعریفی فراگیر و مسلط به نظر می رسد و با کارکرد کنونی حسابداری نزدیکی بیشتری دارد، تعریفی است که وظیفه ارائه اطلاعات و ترجیحاً اطلاعات مالی را بر دوش حسابداری می گذارد. بنابراین می توان حسابداری را به عنوان دانشی تعریف کرد که هدف آن ارائه اطلاعات، اساساً اطلاعات مالی، درباره یک واحد اقتصادی و اجزای آن به استفاده کنندگان برون سازمان و درون سازمانی برای تسهیل تصمیم گیریهای اقتصادی و پاسخگویی است.(بزرگ اصل ،1390، 3 ).

در تعریف دیگر می توان گفت که حسابداری دانشی توصیفی تحلیلی است که معاملات و رویدادهای دارای اثر مالی بر واحدهای اقتصادی را توصیف و تحلیل می‌کند. تئوری حسابداری را می توان به عنوان گروهی از دلایل منطقی که به صورت اصول جامع، کلی و مرتبط ارائه می شوند، تعریف کرد. این اصول  رهنمودها و معیارهائی را برای ارزیابی عملیات حسابداری فراهم می آورد و به عنوان راهنما در تدوین اصول و روشهای جدید بکار گرفته می شود. تئوری حسابداری و اصول و استانداردهای منتج از آن ضوابط حاکم بر سامانه حسابداری می باشند.

بکارگیری دانش حسابداری در عمل، سامانه حسابداری واحدهای مختلف را پدید می آورد. هر سامانه حسابداری سه عملکرد اطلاعاتی، کنترلی و خدماتی دارد. مهمترین عملکرد سامانه حسابداری، یا عملکرد مسلط آن اطلاعاتی است. به این دلیل حسابداری اساساً سامانه اطلاعاتی محسوب می شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود